Uudisrakentaminen

Uudisrakentaminen

Toteutamme omakotitalon suunnitteluvaiheen yhdessä asiakkaan kanssa. Selvitämme perusteellisesti halutun talon soveltuvuuden sille varatulle tontille, käymme läpi kaikki talon ulkonäköön ja toimivuuteen liittyvät tekijät sekä vastaamme rakennustöiden onnistumisesta.

Palveluihimme kuuluu projektin yleinen vetovastuu sekä eri suunnitteluosien koordinointi. Näitä ovat muiden muassa arkkitehtisuunnittelu, rakennesuunnittelu sekä LVI- ja sähkösuunnittelu.

RKM Lehtonen avustaa myös kaikenlaisissa rakennuslupamenettelyihin liittyvissä asioissa eli huolehdimme, että lupa-asiakirjat ja kaikki vaadittavat sopimukset ovat kunnossa. Toteutamme naapurien kuulemisen, järjestämme aloituskokouksen sekä toimimme projektissa vastaavana työnjohtajana.

Rakennusprojektissa voi olla mukana paljon erilaisia toimijoita, kuten maanrakennustöistä tai erikoisosaamista vaativista rakennustöistä vastaavat urakoitsijat sekä materiaalintoimittajat. Tärkeä osa palveluamme onkin laajan yhteistyöverkoston koordinointi ja hallinnointi asiakkaan edun mukaisesti.